Машини и Опрема

Машина за фазетирање на стакла и огледала
Машина за кантирање на сите видови стакла и огледала
Машина за перење и полирање на сите видови стакла и огледала
Дупчалка за правење на дупки со разни димензии на стакло и огледало
Машина за брусење на сите видови стакла и огледала
Кружна фазетарка за правење фазета на кружни огледала и стакла
Лепачка за термопан со ХОТМЕЛ лепење
Машина за полнење со аргон на сите видови термопан стакло
Преса за врати - за сите видови алуминиумски и дрвени врати