За Нас

Водечка компанија со екстра квалитетни продукти
01

Искусен Тим

Со тим на високо специјализирани работници, гарантираме дека производите ќе бидат исклучително квалитетни.
02

Квалитетни Материјали

Во доменот на стаклото работиме со разни видови на стакла. Стаклото со кое располагаме е од Главербел Белгија.
03

Технологија

Машинската обработка обезбедува суштинска и високо софистицирана технологија за подобрување на квалитетот на нашите производи.

Ние сме водечка компанија во оваа област, обезбедуваме специфични решенија за нашите клиенти.

Фирмата Доо „Александрија и Ко“ од Кочани е приватна фирма и постои, односно е формирана во 1990 година.

Во своето повеќе годишно успешно искуство во работењето, фирмата има изработено повеќе проекти во делот на завршни работи во градежништвото:

  • Застаклување на објекти, погони, фабрики, излози на деловни објекти;
  • Реновирање и замена на прозорци и врати на институции и училишта;
  • Изработка и монтирање на стаклени фасади, стаклени оранжерии;
  • Изработка и монтажа на стаклени подови, стаклени кровови, скали, огледала и се поврзано со стакло и работа со стакло.

Располагаме со сигурносни калени стакла во разни димензии и дебелини од 4мм – 12 мм. Стакла во најразлични форми за кујни, дневни, бањи и слично. Користиме и калени и свивани стакла како и лексан – за кровови и градини.

Вршиме фазетирање на сите форми на стакло – правилни, неправилни, кружни и сл. брусење, кантирање, пескарење во најголеми дименазии, со најразни дизајни по нарачка и полирање на стакло. 

Работиме со разни видови на стакла како термопан, рамно, сигурносно, соларно, декоративно, парсол, флот, стопсол, украсно, армирано, орнаментно, фузионо, пескарано, авто стакло и слично.

Широк Асортиман

Стопсол стакла во сите бои со разни димензии и дебелини
Памлекс стакла: проѕирен и мат со разни димензии и дебелина

Најголем Избор

3+ПВБ+3+ПВБ+3
4+ПВБ+4+ПВБ+4
5+ПВБ+5+ПВБ+5

Најразлични Димензии

Обични стакла флот од 3мм до 15 мм парсол
Стакла во сите бои со димензии од 4мм -6мм

Услуги

Погледнете ги нашите услуги, ние ги имаме најдобрите услуги за Вас
Перфектен избор

зошто да не изберете нас

Поддржете не со Вашиот избор, а ние професионално ќе го
изработиме Вашиот проект и нема да Ве разочараме.
theme-05

Одлична поддршка

Нашиот тим за поддршка и совети секогаш им помага на клиентите и одговара на сите прашања.
квалитет-min

Професионален тим

Со тим на високо специјализирани работници, гарантираме дека производите ќе бидат исклучително квалитетни.
Section 1 Homepage Atom Glass 2-min

Работиме паметно

Ние секогаш работиме паметно, со високотехнолошка модерна опрема и машини.

Ние секогаш произведуваме продукти и солуции кои ќе ве изненадат

1
Специјализирани Работници
1
Комплетирани проекти
1
Поврзани индустрии